Gezond Lamsvlees | 100 % Natuurzuiver GRASGEVOERD

Onderzoek heeft aangetoond dat vlees van dieren die 100 % grasgevoerd zijn, een hoger CLA en een hoger vitamine A en E gehalte heeft dan gangbaar geproduceerd vlees. Daarnaast bevat grasgevoerd vlees 2 tot 4 keer meer omega-3 vetzuren.

Deze Omega-3 vetzuren zijn ‘goede vetten’ en spelen een vitale rol in uw lichaam. Omega-3 vetzuren verminderen de kans op hoge bloeddruk en hartproblemen en uit sommige studies blijkt dat het de ontwikkeling en uitzaaiing van vele kankersoorten tegengaat.

Dit laatste geldt ook in sterke mate voor CLA (conjugated linoleic acid). Dit vetzuur is in grasgevoerd vlees tot 500% hoger dan zogenaamd ‘graangevoerd’ vlees. Daarnaast heeft dit vetzuur positieve effecten in de strijd tegen gewichtsproblematiek. CLA stimuleert namelijk de spieropbouw, verhindert de aanmaak van nieuwe vetcellen en versnelt de stofwisseling. Vlees van grasgevoerde dieren is minder vet dan vlees van graangevoerde dieren, daarom bevat het ook minder calorieën.

De hoeveelheid vitamine E in grasgevoerd vlees is 4 keer hoger dan in graangevoerd vlees. Ook deze vitamine wordt in verband gebracht met een lagere kans op hart- en vaat ziekten en kanker.

Meer informatie over grasgevoerd vlees kunt u vinden op deze websites: http://www.eatwild.com/healthbenefits.htm / www.voedingisgezondheid.nl


BESTEL HIER UW LAMSVLEES