Lamsvlees Producten

U kunt bij ons een heel lam bestellen via onze webwinkel op de 'schapenhoeve website'. Het lam wordt daarna, in overleg, naar het plaatselijke slachthuis gebracht. Zodra u het lam in de webwinkel heeft besteld en betaald, nemen wij via email contact met u op. Het lam wordt alleen op een donderdag vervoerd, het vlees kan dan vanaf de vrijdag daarop opgehaald worden. U krijgt van ons dan alle gegevens van het slachthuis.

De kosten van het slachten en het versnijden zit bij de prijs inbegrepen maar indien u bijvoorbeeld ook worst, gehakt, shoarma en/of rollade wil laten maken, komen er kosten bij. Overleg dit van te voren met het slachthuis, zij kunnen u goed adviseren hierin.

Neem op de dag dat u het vlees komt ophalen een doos, plastic bak of grote tas mee. Afhankelijk van het weer ook wat koelelementen.

De volgende producten kunnen van lamsvlees gemaakt worden: koteletjes, zadels, schijven van voor en achterbout, hele voor of achterbout, worst, gehakt, shoarma, rollade en anders naar eigen wens.
  BESTEL HIER UW LAMSVLEES